Самий розповсюджений сорт столового буряка. Середньопізній термін дозрівання – 90-100 днів. Овоч формує округлі, правильної форми, однакові коренеплоди з гладенькою шкіркою і невеликою розеткою листя. Коренеплід має темно-червоне забарвлення без радіальних кілець, а всередині також насичено-червоний. Середня вага коренеплодів 250 г. Завдяки високій рівності та товарності насіння буряка дає дуже високі врожаї, що перевірено на практиці. Дуже витривалий і практичний овоч універсального використання. Основне призначення буряка – тривале зберігання, переробка, свіжий ринок. Овоч має високі смакові якості, стійкий до стрілкування.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Ранньостигла |
Маса плоду | 250 г |
Колір плоду | Бордовий |
Виробник | Clause |
Країна виробник | Франція |
Насіння в упаковці | 12500 шт. |
Вага упаковки | 250 г |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки дозрівання | 90 дн |
Інформація для замовлення
- Ціна: 411 ₴/упаковка