Унікальний сорт салатної цибулі. При вирощуванні через розсаду може формувати цибулини масою до 1 кг Цибулина з ніжними і соковитими внутрішніми лусками, вміст сухих речовин 6-8%. Легко чиститься. Може використовуватися для вигонки на перо в теплицях.
Термін дозрівання (днів): від 130 до 150
Маса плоду (г): від 200 до 800
М'якоть: біла
Густота стояння (тис./га.): від 500 до 800
Стійкість: Фузаріоз
Тип плоду: салатний солодкий цибуля
Форма плоду: плоско-округла
Забарвлення плоду: солом'яно-жовта
Смакові якості: відмінні
Лежкість, міс: 3
Умови вирощування: відкритий грунт, агроволокно
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Bejo Zaden |
Країна виробник | Нідерланди |
Культура | Цибуля |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Пізньостигла |
Маса плоду | 500 г |
Колір плоду | Золотистий |
Насіння в упаковці | 10000 шт. |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки дозрівання | 140 дн |
Інформація для замовлення
- Ціна: 891 ₴/упаковка