Середньостиглий універсальний гібрид салатної червоної цибулі. Цибулини з щільною зовнішньої лускою. Термін дозрівання становить від 120 до 130 днів від появи сходів. Рослина напівдовгого дня з хорошою силою росту, добре розвиненою кореневою системою. Легко витримує як весняні заморозки, так і тривалу посуху, тому можна вирощувати у відкритому ґрунті у різних кліматичних умовах і різних типах ґрунтів. Гібрид не схильний до фузаріозу, пероноспорозу і кореневої гнилі. Рослина формує однакові за розміром цибулини округло-плескатої форми. Верхні луски щільні, цілісні, привабливого фіолетово-червоного кольору. Середина ніжна, хрустка, соковита, біло-рожевого кольору з великою кількістю фіолетово-червоних прожилок. Вага цибулин – до 150 грамів. Смак приємний, солодкуватий, майже без гіркоти. Зберігається без втрати якості до 5 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Bejo Zaden |
Країна виробник | Нідерланди |
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Гібрид |
Група стиглості | Середньостигла |
Маса плоду | 150 г |
Колір плоду | Червоний |
Насіння в упаковці | 10000 шт. |
- Ціна: 477 ₴/упаковка